top of page

Tiimimestarit 101 5.lähijakso brändi ja tarjooma

Lähijaksolla 23.-25.1.2020 tavattiin Ilorannassa Hauholla -kotinurkillani siis.

Aloitettiin päivällisellä ja ruoka on Ilorannassa kyllä erinomaisen hyvää.


Leena oli ahkeroinut ja toi kaikille viime jaksolla synnytetyn "Norppalisenssipinssin". Ajattelu on työtä ja meillä on lupa myös vain "haahuilla ja ajatella".

Samalla "kaavalla" lähdettiin torstaina liikkeelle, kuin yleensä muutoinkin ja lisäkseni omassa tiimissäni Katri, Arja, Elina ja lillatrenare Ursula.

Alkuun listattiin luetut kirjat, jonka jälkeen esiteltiin laaditut brändikuoret (Gad 4D brändimalli).

Kirjojen opeista keskustelimme brändikuorien ohella. Tässä oma "kuoreni".

Jatkotyöstettäväksi valitsimme Elinan Leppävaaran Kirkko -brändikuoren jotta hän pääsisi eteenpäin työssään brändin prosesseissa. Tarkoituksenamme ei ollut ideoida brändiä -koska se on työyhteisön /henkilöstön tehtävä, ei meidän. Laadimme sen sijaan prosessin kuvausta brändityöstä ja keskustelimme siitä, missä vaiheessa Elina on menossa ja missä vaiheessa tulee mitäkin eteen. Miksi valitsimme juuri Elinan brändin työstettäväksi? Siksi, että se herätti tunnetta ja fiiliksiä.

TUNNE BRÄNDI. Tunteisiin vaikuttaminen brändillä on tärkeää.

Brändin on oltava totta!

Kaikkien on sitouduttava brändiin!


Lauantaina päätettiin koko tiimin kesken muotoillla synnytykset niin, että saadaan muodostettua yhteistä kokonaisuutta brändityöprosessin omaisesti:Synnytyksen jälkeen juhlittiin tiimin 1v synttäreitä kakulla ja kuplivalla 🥂


Koen, että tällä lähijaksolla en antanut kovin paljoa tiimilleni, enkä oikein tiedä mistä se johtui. Olin valmistautunut kuitenkin oikein hyvin bränditeemaan lukemalla, tutustumalla brändikuoren avulla teemaan ja keskustelemalla mm. organisaatiomme markkinointisuunnittelijan kanssa. Havahduin alituisesti siihen että huomioni oli ihmisissä ympärilläni. Ei kuitenkaan analysoiden vaan enemmänkin ihmetellen viisautta, hienoutta ja sitä että jokainen on oman itsensä näköinen.

Huomaan olevani kiinnostuneempi ihmisistä enemmän nyt kuin ikinä 💖Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page