top of page

VALOKUVAN KÄYTTÖOIKEUSEHDOT JA HINNAT

1 SOVELTAMINEN


1.1 Nämä ehdot ovat osa käyttöoikeuskokonaisuutta. Käyttöoikeuskokonaisuus sisältää valokuvan käyttöoikeusehdot ja käyttöoikeuslisenssin.

1.2 Valokuva tarkoittaa asiakkaan ostamaa /lataamaa, käyttöoikeuslisenssein yksilöityä tiedostomuotoista valokuvaa sekä sen kaikkia fyysisiä tai elektronisia kappaleita tai kopioita.

 

2 TEKIJÄNOIKEUDET


2.1 Kaikki valokuvan tekijänoikeudet ja tekijänoikeuslain 49 a §:n mukaiset oikeudet säilyvät tekijänoikeuslain mukaisesti Katja Nurmisella.
2.2 Asiakas saa valokuvaan rajallisen käyttöoikeuden, joka on kuvattu näiden ehtojen eri käyttöoikeuslisensseissä.

 

3 ASIAKKAAN KÄYTTÖOIKEUDET


3.1 Käyttöoikeus ei ole yksinoikeus, eli saman sisältöinen käyttöoikeus samaan kuvaan voidaan myöntää muillekin tahoille kuin asiakkaalle.
Käyttöoikeuslisenssi yksilöi kunkin asiakkaan ostaman /lataaman valokuvan käyttöoikeuden. Käyttöoikeuslisenssejä on kaksi: EI KAUPALLINEN ja KAUPALLINEN. Asiakas saa valokuvaan käyttöoikeuslisenssin mukaisen käyttöoikeuden. Lisenssit on määritelty kohdissa 4 ja 5.

3.2 Käyttöoikeus on asiakaskohtainen eikä asiakkaalla ole oikeutta siirtää käyttöoikeuksiaan eteenpäin.

 

4. KÄYTTÖOIKEUSLISENSSI A (ei kaupallinen) 10,00 € (ei sis. ALV:a -ei ALV-velvollinen)

4.1 Saat kopioida, levittää, näyttää ja esittää kuvaa vain epäkaupallisessa tarkoituksessa. Et saa levittää kuvaan perustuvia johdannaisteoksia /muunnelmia.

4.2 Käytettäessä kuvaa kodin ulkopuolella, käytön yhteydessä on mainittava kuvaaja: Katja Nurminen

4.3 Saat käyttää henkilökohtaisesti kuvaa tulostettuna fyysisessä muodossa osana esim. kirjelomakkeissa ja korteissa, tekstiileissä yms. tuotteissa painettuna. Tällöin tekijän nimeä ei tarvitse mainita.

 

5. KÄYTTÖOIKEUSLISENSSI B (kaupallinen) 260,00 € (ei sis. ALV:a -ei ALV-velvollinen)

5.1 Saat kopioida, levittää, näyttää ja esittää kuvaa epäkaupallisessa ja kaupallisessa tarkoituksessa.

5.2 Johdannaisteoksista /muunnelmista saat levittää vain rajaamalla muokattuja johdannaisia. Et saa levittää tai käyttää kuvaan perustuvia muita johdannaisteoksia /muunnelmia.

5.3 Sanomalehdissä, aikakauslehdissä, televisiossa ja kirjan kuvituksissa saa käyttää ainoastaan muuntelematonta alkuperäistä kuvaa. Tällöin kuvan käytön yhteydessä on mainittava valokuvaajana © Katja Nurminen.

 

 

Jos lisenssit eivät anna sinulle vaatimiasi oikeuksia, ota yhteyttä www-sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.

bottom of page