top of page

Terälehti- morsiuskimput


Erilaiset kimput terälehdistä tai kukista liimaamalla. Alla esiteltyinä muutamia kivoja malleja.


Leikkaa pahvista kiekko tai esim. sydän.

Päällystä pahvi ainakin alapuolelta ja yläpuolen ulkoreunoilta. Päällystämiseen voit käyttää mm. tapettia, kangasta, eläviä lehtiä, kuivuneita lehtiä jne... pahvin voi myös vain maalata kauniisti.

Ulkoreunaan voi tarvittaessa liimata /kiinnittää neuloilla vaikkapa nyöriä.

Kiinnitä kuumaliimalla pahviin kahva tai vaikkapa pallo kantamista varten.


Oikealla olevassa kimpussa pahvin pohja on päällystetty liimaamalla salinlehdillä, jotka on reunassa taitettu oikealle puolelle. Etupuolelle on aloitettu liimaamaan krysanteemin kukintoja kuumaliimalla.


Jos päällystät etupuolen terälehdillä jotka ovat selkeästi "järjestyksessä" -liimaaminen kannattaa aloittaa kimpun ulkoreunalta (esim. valkoinen liljan terälehtipäällystys yläkuvassa). Liimaa terälehtiä kuuma- tai kylmäliimalla. Etene kohti keskustaa. Laita liimaa vain terälehden tyveen. Keskustan voit viimeistellä esim. kokonaisella kukalla tai pienellä ryhmällä.

Terälehtien sijasta voit siis käyttää kokonaisia kukkia. Tällöin ei tarvitse aloittaa liimaamista välttämättä ulkoreunoilta.

Pohjana voi pahvin sijasta käyttää muotoiltua kukkasientä johon terälehdet, lehdet tai kukat voi liimata tai kiinnittä neuloilla. Alla olevassa kimpussa pohja (kuivasieni) on muotoiltu sipulimaiseksi.


#terälehtikimppu #terälehti #liimaaminen #kuumaliima #kylmäliima #pallo #pohja #pahvi #morsiussidonta #morsiuskimppu #chrysanthemum #krysanteemi #lilja #Lilium #päällystäminen #kuivasieni #floralfoam #kukkasieni #bridalbouquet #bridalflowers

64 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page